Myynti- ja toimitusehdot

Toimitusehdot

Voimassa 20.5.2019 alkaen.


YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita myy Pihlajasaaren Puutarha T:mi, Y-tunnus: 0996953-9.


TUOTTEISTA

Tarjoan asiakkailleni laadukkaita taimia, sekä suoraan taimistolta omakasvattamiani että ostotaimia, ja lähetän niitä Bussipakettina Matkahuollon kautta.

Tilapäisesti loppuunmyydyn tai luonnonesteiden (pakkastuhot, jyrsijät tms.) takia loppuneen lajikkeen korvaan lähinnä vastaavalla, ellei tätä tilatessa nimenomaan kielletä. Astiataimia voi istuttaa pitkin kesää.

Tuotteiden hinnat on mainittu tuotetietojen yhteydessä ja ne ovat voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää. Vaihtuvat nettitarjoukset koskevat vain uusia tilauksia. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimitusmaksu lisätään tilauksen loppusummaan. Vähimmäistilausrajaa eikä pientoimituslisää ei ole. Tuotteissa mainitut toimituskorkeudet ovat kasvattajilta saatuja ennakkotietoja, niissä voi esiintyä poikkeuksia.


TOIMITUSAIKA

Verkkokaupasta tilattaessa asiakas saa automaattisen tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä antamaansa sähköpostiosoitteeseen. Ennen tilauksen pakkaamista ja lähettämistä voin joissain tapauksissa kuitenkin ottaa yhteyttä asiakkaaseen sähköpostilla (yleensä) ja vahvistan toimitusajan. Pyrin toimittamaan tilaukset niin, etteivät ne jää viikonlopuksi seisomaan Matkahuollon varastoon. Useimmiten toimitusaika 2-5 vrk tai sopimuksen mukaan. Tilaukset toimitetaan tilausjärjestyksessä.


TOIMITUSTAVAT JA TOIMITUSMAKSUT

TOIMITAN VERKKOKAUPASSA OLEVAT TUOTTEET MATKAHUOLLON KAUTTA BUSSI- TAI LÄHELLÄ-PAKETTINA.

Tilauksiin lisätään rahti- ja toimituskuluja tuotteiden painon (tai tilavuuspainon) mukaan Matkahuollon hinnaston perusteella. Pienin toimituskulu on 8,50 €.

Jos tilauksessa on yli 100 cm korkeita puita tai muuta suurikokoista, lisätään edellisen lisäksi suurikokoisen paketin käsittelykuluja 8 € per lähetys.

Hintoihin sisältyy 24 % arvonlisävero.

Tuotteet voi aina myös noutaa meiltä Porvoon Veckjärveltä ilman toimituskuluja. Noudosta on sovittava etukäteen.


MAKSUTAVAT JA MAKSAMINEN

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

www.paytrail.com 


Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet

Voit maksaa tilauksen minkä tahansa suomalaisen pankin verkkomaksupainikkeen kautta. Kun käytössäsi on oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset ja olet maksamassa nettiostoksiasi, siirryt verkkokauppamme sivuilta hetkeksi omaan pankkiisi ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi. Maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka huolehtii verkkokauppamme maksujenvälityksestä.


TILAUKSEN PERUUTTAMINEN

Mikäli haluatte peruuttaa tilauksenne ja toimitusta ei ole vielä annettu kuljetettavaksi, niin voitte peruuttaa sen ottamalla yhteyttä sähköpostilla. Jos toimitus on jo annettu kuljetettavaksi, tulee teidän toimia palautusohjeen mukaisesti. Lunastamattomien lähetysten kaikki kulut maksaa tilaaja.


VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Sovithan vaihdosta tai palautuksesta sähköpostitse ari@ruusujaraparperi.fi tai puhelimella nro: 044 2382 567 ennen kuin palautat lähetyksen tai osan siitä.

Palautusosoite:

Pihlajasaaren Puutarha

Karhukorventie 112

06200 Porvoo

Matkahuolto Porvoo

Mikäli tilaamanne tuote on virheellinen, ottakaa mahdollisimman pian yhteyttä. Mahdollisista kuljetusvaurioista tai viivästyksistä on tehtävä reklamaatio rahdin kuljettajalle heti tavaraa vastaanotettaessa. Taimisto ei vastaa matkalla sattuneista vahingoista. Taimia tai laskua koskevat reklamaatiot on tehtävä taimistolle sähköpostitse 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.


TAKUU

Takuu koskee monivuotisia taimia, joita on käsitelty myyjän antamien ohjeiden mukaisesti.

Tilaukset, jotka sisältävät kasveja, tulee noutaa pikimmiten niiden saavuttua toimipaikkaan. Kasvuunlähtötakuuta ei anneta taimille, joita on säilytetty toimipaikassa useita päiviä tai käsitelty/istutettu annettujen ohjeiden vastaisesti. Takuu ei korvaa mahdollisia talven tai eläinten (esim. jänikset, kauriit, myyrät jne.) aiheuttamia vahinkoja.

Mikäli kasvuunlähtö epäonnistuu oikeista istutus- ja hoitotoimenpiteistä huolimatta, annamme uuden taimen menehtyneen tilalle. Mikäli samaa lajiketta ei ole saatavilla, voi ostaja saada korvauksen jollakin toisella hyväksymällään samanhintaisella taimella.

Kasvuunlähtötakuu on Viherympäristöliiton suositusten mukaisesti voimassa 45 vuorokautta toimituspäivästä. Tainta koskeva virheilmoitus on tehtävä ennen takuuajan päättymistä. Taimea ei saa nostaa maasta ennen kuin olet saanut toimintaohjeet asiassa.

Takuu ei korvaa talven, tuhoeläinten, epäsuotuisan kasvupaikan tai muiden ulkopuolisten tekijöiden taimille aiheuttamia vahinkoja. Huomioithan, että joidenkin perennojen maanpäälliset osat voivat lakastua jo kasvukauden aikana, esim. jumaltenkukat, liljat, vuokot ym.

Myyjällä on oikeus suorittaa istutuskohteessa tarkastuskäynti tai vaatia että taimi tuodaan takaisin tarkastusta varten. 


ASIAKASREKISTERI

Tilaamisen yhteydessä asiakkaalta kysytään vain tilauksen toimittamisen kannalta välttämättömät yhteystiedot ja näitä tietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteen hoitoon. Yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Pihlajasaaren Puutarhan verkkokauppa käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.