Tietoa yrityksestä

Tervetuloa Porwoon Ruusu & Raparperin verkkokauppaan!

Ruusu & Raparperi on pieni taimisto ja puutarhamyymälä Porvoon Veckjärvellä. Olen erikoistunut pensasruusuihin, ryhmäruusuihin ja erilaisiin marjakasveihin, mutta paljon muutakin löytyy. Erilaisia alppiruusuja ja syreenejä on useampia lajeja ja lajikkeita, samoin kukkivia pikkupuita. Minulta saat myös mm. kasvatustarvikkeet, kasvualustat ja lannoitteet sekä taimiruukut. Suurin osa myymistäni pensasruusuista on kotimaisia omajuurisia taimia.

Puutarhamyymälä netissä

Kesän tullen valikoima on runsas ja taimet ovat lämmön ja valon ansiosta hyvässä kasvussa. Nyt löytyy suurikokoisia ja vahvoja pensaita, tutustu tarjontaani!

Jos mieleesi tulee jotain kysyttävää, ota yhteyttä ari@ruusujaraparperi.fi. Yhteyden minuun saat myös Facebook Messengerissä tai puhelimitse 044 2382 567. 

Puutarhamyymälä Porvoossa

LOPPUUNMYYNTI, yrityksen toiminta loppuu. Myymäläni Porvoon Veckjärvellä osoitteessa Karhukorventie 112 on avoinna sopimuksen mukaan, ota siis etukäteen yhteyttä ja varmistetaan että olen kotona! Varastossa on vielä runsaasti ruusuja ja marjapensaita, jonkin verran koristepensaitakin. Myös lannoitteita ja tarvikkeita on myynnissä hyvin edullisesti. KAIKKI myydään 50% alennuksella. Tutustu valikoimaan ja tilaa verkkokaupasta, tai tule Porvooseen valitsemaan ’parhaat päältä’.

Uusimmat uutiset löytyvät aina myös Facebookista @ruusujaraparperi !

Puutarhaterveisin Ari Pihlajasaari, puutarhuri, Porvoo