Tietoa yrityksestä

Tervetuloa Porwoon Ruusu & Raparperin verkkokauppaan!

Ruusu & Raparperi on pieni taimisto ja puutarhamyymälä Porvoon Veckjärvellä. Olen erikoistunut pensasruusuihin, ryhmäruusuihin, marjakasveihin ja hedelmäpuihin, mutta paljon muutakin löytyy. Erilaisia alppiruusuja, syreenejä, iiriksiä ja liljoja on useampia lajeja ja lajikkeita. Minulta saat myös mm. kasvatustarvikkeet, kasvualustat ja lannoitteet sekä taimiruukut. Suurin osa myymistäni pensasruusuista on kotimaisia omajuurisia taimia.

Puutarhamyymälä netissä

Syksy on jälleen käsillä, mutta istutuskelit jatkuvat erinomaisina vielä pitkään. Varsinkin tänä vuonna kylmän kevään ja keskikesän pitkän himohelteen jälkeen nyt syyskuussa eletään vuoden parasta istutusaikaa! Varastossa on runsaasti valikoimaa ja taimet ovat päässeet helteiden jälkeen uuteen voimakkaaseen kasvuun. Nyt löytyy suurikokoisia ja vahvoja pensaita, tutustu tarjontaani!

Jos mieleesi tulee jotain kysyttävää, ota yhteyttä ari@ruusujaraparperi.fi. Yhteyden minuun saat myös Facebook Messengerissä tai puhelimitse 044 2382 567. 

Puutarhamyymälä Porvoossa

Kotipiha-myymäläni Porvoon Veckjärvellä osoitteessa Karhukorventie 112 on ’virallisten’ aukioloaikojen osalta suljettu tältä kesältä. Palvelen kuitenkin mielelläni viikon jokaisena päivänä aina kun olen kotona, ota siis etukäteen yhteyttä! Tarjolla on edustava valikoima kaikenlaisia ruusuja ja hyötykasveja. Tutustu valikoimaan verkkokaupassani ja tule Veckjärvelle valitsemaan ’parhaat päältä’!

Uusimmat uutiset löytyvät aina myös Facebookista @ruusujaraparperi !

Puutarhaterveisin Ari Pihlajasaari, puutarhuri, Porvoo