Rekisteriseloste

Pihlajasaaren Puutarha (markkinointinimi Porwoon Ruusu & Raparperi)

Tietosuojaseloste (rekisteriseloste)

Tietosuoja-, ja rekisteriseloste Porwoon Ruusu & Raparperin verkkokaupan asiakasrekisteristä. 


1. Rekisterinpitäjä

Pihlajasaaren Puutarha T:mi

Karhukorventie 112

06200 Porvoo

Puh. 044 2382 567

ari@ruusujaraparperi.fi


2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Pihlajasaaren Puutarha / Ari Pihlajasaari

Puh. 044 2382 567 ari@ruusujaraparperi.fi


3. Rekisterin nimi

Porwoon Ruusu & Raparperin asiakasrekisteri


4. Rekisterissä olevien henkilötietojen käytön tarkoitus

Asiakkaan tilauksen käsittely, toimitus, laskutus, asiakkaalle mahdollisesti tehtävät yhteydenotot tilaukseen liittyvissä kysymyksissä, kriittinen asiakastiedotus, markkinointi (sähköpostimarkkinointia vain, jos suostumus tähän on annettu). 


5. Rekisterin tietosisältö

Asiakkaalle sähköpostitse lähetettävä käyttäjätunnus ja salasana Porwoon Ruusu & Raparperin tilausseurantaan / yhteystietojen hallintaan.

Henkilön nimi

Osoite

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Tilaukseen liittyvät asiakkaan antamat lisätiedot

Tiedot tilatuista tuotteista

Lisäksi yritysten osalta:


Yritykseni nimi

Y-tunnus

Valittaessa maksutavaksi CheckOut Finland Oy:n tai iZettlen tuottama palvelu, antaa asiakas itse tilauksen kannalta välttämättömät maksutiedot näille yrityksille. Annettujen tietojen osalta noudatetaan näiden yritysten sopimusehtoja. 


CheckOut Finland Oy kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan.

Katso lisätiedot:

https://checkout.fi/wp-content/uploads/Checkoutin-asiakasrekisterin-tietosuojaseloste.pdf


6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaan tilaus Porwoon Ruusu & Raparperin verkkokaupassa

Yhteydenotto puhelimitse, sähköpostitse, chatin, facebookin, palautelomakkeen avulla asiakaspalveluumme (Tietoja ei kerätä rekisteriimme, mutta ne tallentuvat kyseisten palveluntarjoajien palvelimille.)


7. Tietojen vastaanottajat

Pihlajasaaren Puutarhan (Porwoon Ruusu & Raparperi) tilaustenkäsittelystä vastaava henkilökunta, rekisteristä vastaava henkilö.

Asiakkaan tilausprosessin kannalta välttämättömät yhteistyökumppanimme kuten kuljetusalan yritykset, ICT-järjestelmätoimittajat, maksujenvälittäjät, pankit, kirjanpitäjä, tilintarkastaja.


8. Tietojen siirto EU:n tai ETAN: ulkopuolelle

Pihlajasaaren Puutarhan verkkokauppa ja taloushallintajärjestelmä sijaitsevat Suomessa luotettavien palveluntarjoajien palvelimilla.

Maksujenvälityksessä ja logistiikassa yhteistyökumppanimme on CheckOut Finland Oy, iZettle, Matkahuolto. Asiakkaan näille yrityksille antamien, tilauksen kannalta välttämättömien tietojen osalta noudatetaan näiden yritysten sopimusehtoja tietojen siirrosta ja käsittelystä. Tutustu yritysten tietosuojaselosteeseen ja tarvittaessa lisätietoja saat sähköpostitse: ari@ruusujaraparperi.fi.

Asiakaspalvelun kannalta välttämättömän viestinnän osalta käyttämiemme Googlen (sähköposti) ja Facebook palvelimet sijaitsevat joko EU:ssa tai USA:ssa ollen Privacy Shield rekisteröityjä. Pyydä tarvittaessa lisätietoja ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse: ari@ruusujaraparperi.fi.

Kaikki asiakkaan rekisteritiedot ovat vain Pihlajasaaren Puutarhan omaan käyttöön. Tietoja ei siirretä kuin tässä käyttötarkoituksessa yllä mainituille yhteistyökumppaneille jotta verkkokaupan toiminta on mahdollista. Kaikki siirrot tehdään korkeaa tietoturvaa noudattaen.


9. Rekisteritietojen suojaus

Asiakaskohtaiset käyttäjätiedot/asiakasrekisteri säilytetään luotettavien palveluntarjoajien korkeasti suojatuilla palvelimilla jotka sijaitsevat Suomessa. Tietoihin/järjestelmään on pääsy vain Pihlajasaaren Puutarhan henkilökunnalla, joka käsittelee tietoja tietoturvamääräyksiä noudattaen. Henkilörekisterin varmuuskopioita koskevat samat suojausperiaatteet kuin varsinaista rekisteriä.


10. Rekisteröidyn yleiset oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa mitä tietoja hänestä on rekisterissämme, muokata yhteystietojaan, rajoittaa yhteystietojen käsittelyä ja pyytää halutessaan yhteystietojen ja siihen liittyvän viestinnän poistoa. Pyyntö halutuista toimenpiteistä voidaan lähettää osoitteeseen ari@ruusujaraparperi.fi ja se käsitellään 5 arkipäivän kuluessa. Asiakkaalla on myös oikeus kieltäytyä Porwoon Ruusu & Raparperin suoramainonnasta ja tiedottamisesta käyttämällä asiakastiedotteen rekisteristä poistolinkkiä tai lähettämällä kieltopyyntö osoitteeseen ari@ruusujaraparperi.fi. Molemmissa pyynnöissä pyydämme laittamaan yhteystietonne viestiin sisältäen nimen, osoitteen, rekisteröidyttäessä käytetyn sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Tietojen poiston olleessa kyseessä myös viimeinen kirjeenvaihto poistetaan vahvistuksen jälkeen.


11. Tietojen säilytysaika

Tietoja säilytetään asiakassuhteen ajan. Asiakkaan on erillisellä ilmoituksella mahdollisuus päättää asiakassuhde. Asiakassopimuksen ylläpitoon tarvittavat asiakkaan yhteys- ja viestintätiedot poistetaan viimeistään 30 päivän päästä kun asiakas on on ilmoittanut meille haluavansa päättää asiakassuhteensa. Asiakassuhteen päätös voidaan tehdä lähettämällä pyyntö osoitteeseen ari@ruusujaraparperi.fi. Viestissä tulee mainita nimi, osoite, puhelinnumero ja rekisteröidyttäessä käytetty sähköposti. Lähetämme vahvistusviestin kun asiakkuus on päätetty ja tiedot on poistettu (Myös viimeinen kirjeenvaihto poistetaan vahvistuksen jälkeen).


Kirjanpitoaineisto säilytetään kirjanpitolain mukaisesti vähintään kuusi vuotta.